Zeci de primari PDL au participat la Comitetul PSD

Primari ai PDL au participat, luni seară, la ședința Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița. 

Primarii PDL, 20 la număr, alături de cei ai PSD au discutat şi despre măsuri organizatorice la nivel de judeţ pentru pre-campania şi campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

"Sunt prezenţi şi primari care au candidat pe lista altor partide la alegerile din 2012, cei mai mulţi dintre dânşii s-au alăturat demersului nostru politic în urmă cu un an de zile. Avem şi oameni care acum au înţeles să vină alături de noi, de PSD, şi îi salut pe toţi cu prietenie", a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, în deschiderea şedinţei, potrivit Agerpres. 

El a adăugat: "Vreau să vă spun că astăzi (luni – n.r.) am avut un prim moment în care am înţeles cu toţii, poate mai bine ca niciodată, de ce ordonanţa de urgenţă a guvernului cu fixarea unui termen în cadrul căruia toţi cei care au fost aleşi să îşi exprime apartenenţa la un partid politic sau altul este necesară. Am avut şedinţă de consiliu judeţean astăzi (luni – n.r.) şi nu am putut să adoptăm nicio hotărâre din cauză că am avut prezenţă 16 din 34. Au absentat cei de la PNL şi PDL, care au înţeles să facă opoziţie în acest fel. Vă aduc aminte tuturor că în 2012 am candidat pe listele USL şi noi şi PNL şi că oamenii, prin votul lor, ne-au dat majoritate în consiliul judeţean. Vreau să vă spun că nu am nicio grijă privind funcţionarea consiliului judeţean, cred că dialogul reprezintă soluţia cea mai bună". 

Adrian Țuțuianu a precizat că îi va invita zilele următoare şi pe liderii organizaţiilor judeţene PNL şi PDL, Ludovic Orban şi Iulian Vladu, la discuţii pe teme de interes judeţean.

În luna februarie, 15 primari ai PDL au participat la ședințe ale PSD. PDL nu i-a exclus  "pentru a le face un bine, să poată pleca fără a-şi pierde mandatul la PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel