EXCLUSIV  Zamfir îi răspunde lui Cîțu, după atacul la PSD: Asta e ŞOPÂRLA din IMM INVEST. Pe ei îi urâm

Senatorul PSD Daniel Zamfir a răspuns atacurilor lui Florin Cîţu la adresa social democraţilor în exclusivitate pentru DCNEWS şi a vorbit despre "şopârla" pe care ministrul Finanţelor a vrut să o bage în programul IMM INVEST. 

"Nu e prima dată când Cîţu visează OZN-uri, cu spioni ruşi şi aşa mai departe. Chiar ieri am dat aviz pozitiv proiectului de lege în comisia Senatului, comisie raportoare. Sigur, am făcut un amendament, şi anume am exclus de la eligibilitate procedurile de intermediere financiare. Dl Cîţu a vrut să facă ceva foarte nepotrivit în momentul ăsta, să introducă şi această latură economică pentru a fi garantată de statul român. Ori aşa ceva nu se poate! Am înţeles că acest program trebuie să fie un stimulent pentru IMM-uri. Ori stimularea intermedierii financiare nu e o soluţie. Asta e şopârla pe care dl Cîţu o băgase în această lege. Ţin să vă aduc aminte că această ordonanţă 42 care intră la vot este modificarea ordonanţei 29. S-a dorit introducerea acestei şopârle, de fapt! Toate celelalte prevederi rămân pe loc, numai să pornească odată programul, că au trecut deja 40 de zile şi programul nu funcţionează.", a declarat Daniel Zamfir în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Răspuns TĂIOS pentru Florin Cîţu 

Senatorul Zamfir i-a oferit şi un răspuns tăios ministrului Florin Cîţu după ce acesta a acuzat că "Ciolacu şi PSD urăsc economia privată".  

VEZI ŞI IMM INVEST, lansat oficial. Cîţu, atac: PSD și Ciolacu urăsc tot ce înseamnă economie

"Până una alta, PSD a luat cele mai bune măsuri pentru mediul de afaceri. Ce nu înţelege Cîţu, dar nici gaşca de libertarieni din jurul domniei sale, este că economia românească este într-un moment în care acum are nevoie de intervenţia statului. Intervenţia este tocmai pentru a opri prăduirea economiei statului. Ne-a anunţat dl Cîţu chiar înainte de starea de urgenţă că vrea să vândă participaţiunile statului în companii. PSD va face tot ce îi stă în putinţă ca în Parlament să blocheze aceste acţiuni de prăduire a ceea ce mai are de valoare statul român. Noi nu urâm economia privată, îi urâm pe prădători, pe cei care vor să dea pe nimic avuţia statului român. Singurele măsuri care sunt dorite şi de mediul de afaceri au fost propuse de PSD. Cîţu nu se consultă cu nimeni, şi asta o spune chiar mediul de afaceri. Noi o facem!", a mai spus senatorul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel