Weber, despre atacurile lui Antonescu la Iohannis: Greșeală uriașă

renate-weber dc
renate-weber dc

Europarlamentarul PNL Renate Weber spune că nu se aștepta ca fostul președinte PNL, Crin Antonescu, să nu-l sprijine pe liberalul Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

"M-aș fi așteptat ca dl. Antonescu, care a fost unul din gânditorii ACL-ului atunci când acesta s-a realizat, să fie alături de toți oamenii din partid în această campanie", a declarat Weber, sâmbătă, la emisiunea "Dincolo de știri", difuzată de Antena 3, rugată să comenteze ultimele atacuri ale lui Crin Antonescu la Klaus Iohannis.

Eurodeputatul susține că nu știe la ce se referea Crin Antonescu atunci când afirma că nu este convins de prestația lui Iohannis și că acesta are proiecte schimbate.

Antonescu îl face țăndări pe Iohannis: Este candidatul PDL

"Îmi este greu să vă spun la ce se referea. Inclusiv la referirile despre suspendarea președintelui în 2012. În legătură cu aceea însăși dl. Antonescu a spus că nu-i pare rău, era firească, era perfect constituțională, dar că procedural a fost acolo o grabă (...) Chiar nu cred că trebuie să-i căutăm nu știu ce lucruri ascunse d-lui. Iohannis. Pe de altă parte, când vii și te referi la proiecte și faci comparație și apar formule cine e bun de premier nu e neapărat bun de președinte, eu îmi permit să le spun celor din România, indiferent care ar fi ei, că fac o uriașă greșeală. Ei au cumva impresia că un premier nu trebuie să fie tot un om de viziune pentru o țară?', a mai spus Weber. 

Crin Antonescu a declarat în mai multe rânduri că, în opinia sa, Klaus Iohannis este potrivit mai degrabă pentru funcția de prim-ministru, decât pentru cea de președinte al României.

"Sunt convins că are calitățile pentru a fi sau a fi fost prim-ministru bun. Cred că și un lider de partid foarte bun poate să fie. Nu știu ce fel de candidat și ce fel de președinte ar fi Klaus Iohannis. Evident că pornesc cu încredere, pentru că e vorba de un om despre care dacă eu cred că ar fi un bun premier, exista sanse sa fie și un bun președinte. Știu însă ce președinte ar fi Victor Ponta", afirma recent fostul președinte PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel