Urmărește emisiunea live


Vulcanul care va erupe în iulie: Previziunile lui Eno Alaric, cel care pretinde că vine din viitor

Fotografie de la Gylfi Gylfason/ Pexels
Fotografie de la Gylfi Gylfason/ Pexels

Noi predicții catastrofale vin de la acum cunoscutul profil de TikTok al ”Călătorului în Timp”, Eno Alaric, care a lansat încă un videoclip în care anunță următoarea catastrofă.

Utilizatorul, care în biografia sa online susține că vine din anul 2671 și că a experimentat deja ceea ce este pe cale să se întâmple cu restul umanității, vorbește încă o dată despre un eveniment natural care va implica planeta în viitorul apropiat. În centrul profeției, de această dată, se află un supervulcan, nori de fum și cenușă, scrie Supereva.

O erupție, așadar, care conform declarațiilor lui Alaric este unul dintre episoadele capabile să schimbe lumea în lunile următoare. 2023, de altfel, pare să fie presărat cu date fatale pe care ”Călătorul în timp” le pune prezintă în videoclipurile sale publicate pe TikTok, împărtășite cu peste 26 de mii de urmăritori. Fie că sunt oameni care cred cu adevărat ceea ce spune Eno Alaric sau sunt pur și simplu curioși, fiecare video devine o oportunitate pentru fani de a discuta, de a compara și – evident –  un motiv ​​de scepticism ironic.

Calendarul prezicerilor definit de creator este deci îmbogățit cu diverse evenimente, toate de verificat (deocamdată, de fapt, practic nimic nu s-a adeverit...). 

”Aveți grijă dacă credeți că nu sunt un călător în timp real”, le scrie adepților săi, dezvăluind o serie de date pentru 2023. Prima sa predicție este pentru 4 aprilie, odată cu descoperirea unui nou virus care iese din calotele glaciare care se topesc și care este destinat să infecteze peste 50.000 de oameni înainte de a putea fi oprit. De menționat că această teorie a fost prezentată oarecum în presa internațională încă din 2022, deci mari șanse ca auto-proclamatul ”Călător în Timp”, să se fi lăsat inspirat de știrile din mass-media.

Citește și: Premieră! Un virus vechi de 48.500 de ani din permafrostul siberian a fost reînviat de cercetători

Apoi, trecem în luna mai cu descoperirea unui un ou de dinozaur din care s-ar putea naște un Triceratops.

Pentru 4 iunie 2023, Eno Alaric a prezis un cutremur catastrofal în inima oceanului care va deschide o falie adâncă din care vor ieși creaturi despre care se crede că sunt dispărute. Dar se va înrăutăți și pe 18 iulie 2023, când ”supervulcanul din vestul Statelor Unite va erupe, acoperind cerul cu o coloană groasă de fum și cenușă”. Această erupție va provoca mii de morți și cerul de pe întreg teritoriul SUA va fi întunecat.

Rămâne de văzut dacă prezicerile lui Eno Alaric se vor adeveri. Așa cum am menționat mai sus, până în acest moment niciuna din prezicerile lui nu s-a adeverit, având mai mult un caracter de ”entertainment” S.F. ...

@radianttimetraveler The Anachronisms… #fyp #radianttime #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca #entertainment ♬ Siren - Filip Lackovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel