”VoxPop” despre Nicușor Dan: Dar 4 ani ce ai făcut? Urmează să repari un gard la găini?

Nicușor Dan  Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan Foto: Crișan Andreescu

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, are, pe Facebook, un cor de susținători care diluează criticile cu privire la anunțurile laudative de sine, din an electoral. Iată ce spune ”VoxPop”-ul de pe rețeaua socială.

”Au început lucrările de reparații la pavilioanele Expoflora Mediteranean și Tropical, din parcul Regele Mihai I, aflate în administrarea ALPAB. Înlocuim parțial acoperișul, refacem pardoseala, reparăm feroneria, instalația electrică și cea sanitară și vom efectua lucrări de ignifugare și de zugrăvire a spațiilor. Astfel, în pavilioanele reabilitate, bucureștenii și turiștii vor putea admira, începând cu luna mai, plante de colecție din zone cu o floră diferită de cea din România, precum Marea Mediterană, Indochina, Caraibe sau Oceania”, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan. Reacțiile au venit imediat.

De o parte, avem aplaudacii:

- Bravo, felicitări, succes! Un bun gospodar.

- O ce veste minunată!, zic.

- MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!

Astfel de mesaje, care de fapt merg în orice ocazie, și la avansări în firmă și la examene de bacalaureat, alături de lozinci electorale, cum folosesc postacii înainte de alegeri, au tot curs pe pagina primarului general.

Criticile pe care încercau postacii să le dilueze sunt însă mult mai concrete și dinamitează avlanșa de laude fără conținut:

- Parcul arată, din păcate, devastat din cauza toaletărilor care se fac excesiv. Se taie fără discernământ, copacii ajung niște cioturi și apoi se vor usca. Copacii dispar în proporție geometrică și nu apar alții în locul lor. Dacă nu opriți aceste "toaletări" vom rămâne fără copaci în scurt timp pt că acești tăietori n-au o școală minimă sa înțeleagă ce fac. Taie la voia întâmplării și nimeni nu realizează că ei distrug copacii definitiv. Aceste firme de toaletare nu existau înainte și era bine fără ele. S-au inventat de pe vremea lui Oprescu și de atunci fac prăpăd și nici măcar dumneavoastră nu le-ați putut opri. Măcar dacă le-ați interzice să folosească drujba- orice maistru silvic știe că la copaci se taie cu foarfeca (cleștele acela de pomi) , niciodată cu drujba.

- Construcțiile ilegale sunt tot acolo, să știti. Zic de alea care ne-au bubuit în cap pânî la 4 dimineața indiferent de sezon.

- Dar 4 ani ce ai făcut Nicusoare, a dat vrenicia în tine acum spre sfârșit de mandat ca toti ceilalți, lasă-ne și dute la oi...

- După 4 ani!....Cam târziu te-ai trezit!

- Au început lucrările la două cocioabe? Motiv de postat pe fb? Un primar de capitală? Jalnic. Ce urmează? Reparat gardul la găini?

- 4 ani ce ai făcut??? Ai așteptat sa vina campania electorală!!!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel