Vosganian, replică pentru Băsescu, după ce fostul preşedinte a exclus o alianţă PMP-ALDE

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE, i-a dat replica fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce acesta a anunţat că nu se pune problema unei alianţe între PMP şi ALDE la alegerile locale. 

"De când Băsescu a devenit liderul anti-băsismului din România am început să fiu, din când în când, de acord cu el. Sunt de acord, de pildă, că nu putem fi împreună. Se pare, însă, că în ce ne privește pe noi doi, pe Tăriceanu și pe mine, Băsescu a rămas și azi tot băsist, ne-a dușmănit totdeauna. Chiar dacă în campania prezidențială din 2009 s-a lăudat cât îl ținea gura, cu realizările guvernării noastre :)

Așa cum nu dușmănesc pe nimeni, eu nu-l dușmănesc nici pe Băsescu, deși el a încercat în mai multe rânduri, asociat cu unii securiști mai vechi sau mai noi de-ai domniei sale, să mă distrugă.

Băsescu a fost și a rămas un suflet chinuit. A ocupat multă vreme o bună parte din prima scenă politică a țării. Dar de pe urma lui nu a rămas decât zaveră. N-o să găsiți români care să poată spune că datorită lui s-a întâmplat ceva bun în viața lor, chiar dacă stilul lui abrupt a exercitat o anumită fascinație, culmea, chiar printre oamenii cu carte.", a scris Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook. 

Ce a spus Traian Băsescu

Întrebat cu cine ar fi dispus PMP să se alieze pentru a-și menține aleșii locali, în special despre ALDE, europarlamentarul a spus: "Doamne ferește! Când vorbesc de ALDE nu mă gândesc la alții, ci doar la Tăriceanu și Varujan Vosganian. NU văd PMP-ul aliat cu aceste două specimene."

VEZI ŞI Alianța exclusă de Băsescu. "Doamne ferește!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel