Voropchievici: NU vă uitați în ochii voștri în oglindă. Sunt persoane care se DISTRUG făcând asta

foto unsplash
foto unsplash

Numerologul Mihai Voropchievici transmite un avertisment crunt cu privire la uitatul în oglindă. Ce spune că se întâmplă când te uiți în ochii tăi. 

”Și azi sunt persoane care se distrug uitându-se în ochii lor în oglindă. E o atenționare pe care nu o găsiți peste tot. Nu vă uitați în ochii voștri în oglindă. Uitați-vă, fardați-vă, pieptănați-vă, dar nu vă uitați în ochii voștri.” a spus numerologul, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Întrebat dacă există superstiții față de acest gest, Mihai Voropchievici a explicat că nu este vorba de superstiții, ci ”transmisii de unde cu reflexie și-ți vin din partea... alte lucruri”. 

”Dacă te uiți chiar în ochiul drept cu ambii ochi, să vezi atunci ce pățești” a continuat numerologul, la Antena 3. ”Cine vrea să încerce... e treaba lor” a afirmat el. 

Îți fură toată energia, te topești, zici că a venit cineva și a stors toată vlaga din tine. Deci nu vă jucați cu asta. Foarte multe actrițe au și leșinat din acest motiv” a spus numerologul. 

Despre alte momente în care nu ar trebui să ne uităm în oglindă, Mihai Voropchievici a spus că atunci când în casă se află un decedat, trebuie acoperite oglinzile din casă ”pentru a lăsa sufletul persoanei decedate să plece”. Dacă nu faci asta, ”te bântuie peste 40 de zile”, fiind peste puterea umană de înțelegere și percepție. 

Numerologul a venit și cu previziunile runelor pentru zodii: 

HOROSCOP RUNE Berbec: Ați fost încercați, ați avut o probă de încercare. Acum, lăsați totul în urmă, nu vă mai uitați înapoi, săptămâna care urmează vă așteaptă cu lucruri deosebite. 

HOROSCOP RUNE Taur: Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. 

HOROSCOP RUNE Gemeni: Vă gândiți la distracție, la ceva plăcut, dacă se poate ca cineva să vă aducă și ceva. Cineva care se gândește la tine îți va trimite un cadou minunat. 

HOROSCOP RUNE Rac: Intri în atenția runei: Voi mai știți cine sunteți, ce puteți și ce știți? Mobilizați-vă funcțiile pentru a vă consolida poziția în familia, în societate și la serviciu. 

Vezi aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel