Dăncilă, candidat PSD prezidențiale. Gerea, decizia ALDE privind guvernarea

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Premierul Viorica Dăncilă a fost nominalizată de BPN al PSD ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale. Partenerii de coaliţie din ALDE se declară dezamăgiţi de modul în care s-a luat decizia. 

"Nu mai avem acum altceva de făcut decât să luăm act de această nominalizare. E clar că suntem dezamăgiţi de modul în care partenerii noştri de guvernare au făcut această desemnare, pentru că nu este făcută aşa cum am discutat. Era vorba să luăm sondajele, să verificăm cine e cel mai bine cotat şi să îl desemnăm pe acela.

Cu Tăriceanu înainte spre Cotroceni

Un lucru e clar, dacă un candidat al Puterii ajunge în turul doi, el trebuie să fie capabil să ia voturi şi de pe stânga, şi de pe dreapta. Iar singurul care poate face asta este, evident, Călin Popescu Tăriceanu. În cazul ăsta, e clar ce o să facem noi. Cum să îl retragem pe Călin Popescu Tăriceanu din cursă? Va candida şi dumnealui la prezidenţiale", a declarat Andrei Gerea la Antena 3.

Decizie pe ieșirea de la guvernare

Andrei Gerea a mai spus: ”Nu, nu cred că este cazul să ieșim de la guvernare. Noi de dorim să putem să aducem lucruri mai bune pentru cetățeni, în programul de guvernare să venim cu niște ajustări, pe zona de infrastructură. Vrem să facem o restructurare care să permită Guvernului să aibă o activitate mai bună”.  

Viorica Dăncilă a fost validată de BPN al PSD pentru a fi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, confirmarea urmând să vină după votul din CEx. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel