Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis după instalarea noului Guvern: Le-a adus aminte cine i-a pus acolo şi cui răspund

Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dăncilă a lansat acuzaţii dure la adresa preşedintelui Iohannis, despre care a declarat că face presiuni asupra miniştrilor abia instalaţi. 

"Cum putem să ne aşteptăm că justiţia va fi imparţială în privinţa preşedintelui, când dl Iohannis are grijă ca la preluarea mandatului de către dl Predoiu să vină personal la minister să îl supravegheze? De ce a mers dl Iohannis să dea azi un semnal clar şi ministrului de Interne, când se ştie că acest ministru va organiza alegerile prezidenţiale în câteva zile? Este clar că dl preşedinte a vrut să le reamintească acestora cine i-a pus acolo şi în faţa cui răspuns. Este un conflict de interes moral, dacă nu şi legal. 

Repet şi vreau să fie clar pentru toată lumea, candidatul Iohannis a mers azi să facă declaraţii politice şi să supravegheze personal intrarea în drepturi a ministrului Justiţiei şi a celui de la Afaceri Interne, în contextul în care duminică sunt alegeri prezidenţiale şi săptămâna viitoare este termenul în dosarul celebrelor şase case!", a spus Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel