Viol. Arestată, după ce și-a violat vecinul mai tânăr

O tânără a fost arestată după ce a fost acuzată că a violat un vecin. Aceasta  a intrat în casa bărbatului şi a profitat de el după ce l-a legat de pat.

Chantae Gilman, o femeie de 31 de ani, este cercetată de autorităţile din Seattle dipă ce şi-a violat vecinul său, un tânăr de 26 de ani, potrivit Metro.

Astfel, ea a intrat prin efracţie în casa bărbatului, acesta dormind în momentul respectiv, ca apoi să îl forţeze să întreţină relaţii sexuale cu ea. Cu toate că incidentul a avut loc în vara anului trecut, oamenii legii au găsit de abia în prezent dovezile ADN necesare incriminării.

"Este neobişnuit să avem de-a face cu o femeie care să comită o astfel de agresiune, însă legea este aceeaşi pentru ambele sexe şi o să tragem la răspundere pe oricine o încalcă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Citește și: Cum dezbraci o femeie de costumul de baie fără să o atingi. Video

În prezent, violatoarea urmează să apară în faţa judecătorilor pe 22 septembrie, aşteptându-şi până atunci pedeapsa. Cu toate acestea, Gilman spune că nu îşi mai aminteşte incidentul deoarece suferp de o afecţiune psihică, relatează rtv.net.

Cazul nu este singular în lume. În 2012, tulceanca Lumița Perijoc a sunat la o firmă   de taxi pentru a comanda nişte produse.  În momentul în care bărbatul a ajuns în faţa uşii, la miezul nopţii, femeia l-a tras în cameră, apoi a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a obligat pe Nicolae să întreţină relaţii sexuale orale cu ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel