Video - Experiment inedit la Drajna. Un apicultor a scos borcanele cu miere la poartă şi le-a lăsat pentru doritori. Unde se face plata

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un apicultor de la Drajna are o metodă inedită de a-şi vinde mierea. 

Un clip video postat de deputatul PSD de Galaţi Laurenţiu Viorel Gîdei arată cum un producător de miere din localitatea Drajna Nouă a scos la vânzare mierea produsă anul acesta. Acesta a lăsat borcanele la poartă, iar doritorii pot lăsa banii într-o sticlă. 

Nu este prima dată când Laurenţiu Gîdei recurge la promovarea pe pagina sa de socializare a antreprenorilor care nu îşi permit să plătească sume importante pentru acest lucru. 

Tot pe Facebook, el le transmite românilor în dese rânduri să îşi cheltuiască banii pe turism în România, dar şi să cumpere produse fabricate în ţara noastră. 

Deputatul Gîdei și-a manifestat de nenumărate ori interesul pentru sprijinul micilor antreprenori și întreprinzători români, cunoscute fiind desele întâlniri pe care le are cu aceștia, precum și insistențele cu care cere soluții și măsuri pentru fermieri, mai ales acum, pe perioada secetei care a calamitat multe județe din România, inclusiv Galațiul.

Promisiuni pentru județul Galați: ”Cu 100 de

milioane de euro irigăm jumătate din județ”

Deputatul Laurențiu Viorel Gîdei anunță măsurile avute în vedere pentru județul Galați. Parlamentarul arată că o soluție pentru irigarea suprafețelor arabile din județ este proiectul propus de președintele CJ Galați Costel Fotea, care susține că 100 de milioane de euro ar fi suficienți pentru irigarea a 28.000 de hectare de teren arabil.

”Seceta prelungită, care a dus agricultura gălățeană în pragul calamității cere măsuri urgente, prin care să diminuăm pagubele înregistrare de agricultori. La întâlnirea de astăzi, ne-a onorat, cu prezența sa, domnul ministru al Agriculturii, Petre Daea, care se află în județul Galați, împreună cu directorul general ANIF pentru a afla direct de pe teren situația creată de secetă și pentru a vedea culturile afectate, sistemele de irigații, pentru a discuta cu fermierii pe care-i va întâlni pe câmp!

Una dintre soluții este proiectul susținut de Costel Fotea de investire pentru irigarea a aproximativ 28.000 de hectare din județ, iar construirea unui sistem de irigații este una dintre principalele noastre preocupări. Până în anul 2025, 50% din suprafața agricolă a județului Galați va fi irigată!

Vorbim de o investiție de peste 100 de milioane de euro care va rezolva, pe de o parte, situația creată de secetă, iar pe de altă parte va asigura creșterea producției agricole din județ și crearea de noi locuri de muncă pentru gălățeni, contribuind la ameliorarea crizei alimentare.

La discuțiile de astăzi au participat și colegii mei parlamentari PSD Galați, președintele CJ Galați Costel Fotea primari din județ și primarul municipiului Galați Pucheanu Ionut. Am toată încrederea în domnul ministru Daea că va interveni rapid cu măsuri care să îi ajute pe fermieri, pentru că el este omul care nu promite, el face!

Despre calamități, ministrul Daea se va pronunța public, după ce va avea situația reală din întreaga țară. La întrebarea mea, legată de necesitatea acordării ajutorului fermierilor afectați, opinia personală a domnului ministru a fost: "trebuie și imediat. Pericolul este în lanț, lupt din răsputeri, fac tot ce trebuie zi de zi, dar nu mă pot pronunța acum!"Îi asigur pe agricultorii gălățeni că voi fi întotdeauna în mijlocul lor pentru a putea să îi ajut cu tot ce ține de mine”, a comunicat parlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel