Urmărește emisiunea live


VIDEO - Ce a ascuns un român într-un butoi cu varză murată, la graniță. "Altfel nu poți de ăștia de la vamă, ți-o confiscă"

Ce a ascuns un român într-un butoi cu varză murată, la graniță. "Altfel nu poți de ăștia de la vamă, ți-o confiscă"
Ce a ascuns un român într-un butoi cu varză murată, la graniță. "Altfel nu poți de ăștia de la vamă, ți-o confiscă"

Vezi în articol ce a putut să ascundă un român într-un butoi cu varză murată, la graniță.

Românii sunt ingenioși, dar se pare că atunci când vor să păcălească legea, unii ajung să recurgă la șiretlicuri la care alții nici nu s-ar gândi. Este și cazul unui român care a trecut pe neobservate la graniță, pălincă. Bărbatul a ascuns o sticlă în butoiul cu varză, iar vameșii se pare că nu au verificat și în interiorul acestuia, potrivit spuselor bărbatului care a postat pe TikTok o filmare în care arată cum își scoate pălinca bine ascunsă în butoiul cu varză murată.

"Așa e, mă, când trebuie să aduci ceva din România. E musai să ascunzi aici că altfel nu poți, mă, de ăștia de la vamă, te prind dracii ăștia și ți-o confiscă. Ți-o confiscă pur și simplu. Pălinca trebuie să o ții în butoiul cu varză ascuns că dacă nu, ți-o ia.", spune acesta pe filmare.

@alinmarianton ♬ sunet original - Alin Mari Anton

7.000 de pastile antivirale, ascunse în plafonul unui microbuz, descoperite în Vama Siret

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, 7.000 de pastile antivirale de proveniență ucraineană.

În data de 22 noiembrie s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import. Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional de către reprezentanții Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel