Vezi cum arăta tânărul cu inima în abdomen

Medicii din China au fost şocaţi la sesizarea acestui caz: un tânăr de 24 de ani trăieşte cu inima în abdomen. Huang Rongming este din provincia Henan, China, şi a fost născut cu o complicaţie medicală ciudată, având inima crescută în abdomen. Băiatul se pare că a dus o viaţă cât se poate de normală, mai puţin în unele situaţii când avea stări de leşin şi trebuia să se întindă pentru a-şi reveni.

 Autor: Dinu Andreea Iulia

În urma ultimului control la care a fost, medicii specialişti i-au spus că starea lui se deteriorează rapid și că dacă nu îl operează, moare. Bărbatul nu își permitea operația, dar datorită presei care a făcut publică povestea lui, a primit ajutor.

Înainte de operaţie, oricine putea să vadă fiecare palpitaţie a inimii sale, având stratul foarte subțire de piele de pe abdomen.

În momentul naşterii, doctorii nu au crezut că Rongming va supravieţui, ținând cont că majoritatea celor care se nasc cu o astfel de malformaţie mor la scurt timp.

Copilăria sa nu a fost foarte fericită, chinezul neavând voie să se joace cu copiii afară, existând riscul ca şi cea mai mică lovitură în dreptul stomacului să-i afecteze inima.

După  încheierea operaţiei, Huang Rongming s-a declarat extrem de fericit să fie ca toata lumea: “Mi s-a îndeplinit un vis. Voi duce o viaţă normală ca restul lumii”, a spus tânărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel