Vezi clipul în care o broască este mâncată de vie într-un restaurant - VIDEO

sasmi
sasmi

În controversatul videoclip, o tânără japoneză mănâncă, în restaurantul Asadachi din Tokyo, sashimi dintr-o broască care se zbate în farfurie şi încă clipeşte. Sashimi este un fel de mâncare specific asiatic care constă în felii de carne crudă sau aproape crudă tăiate foarte subţiri.

Autor: Larisa Cobuz

Deşi se vede că broasca a fost omorâtă înainte de a fi fost jupuită şi mărunţită, în viral se vede şi cum se mişcă în continuare în farfurie şi cum clipeşte o bună perioadă de timp după ce este servită pe o farfurie, alături de felii de lămâie, relatează FoxNews. În ultima vreme, clipul a început să circule de nou pe internet şi naşte din nou controverse. Unele persoane spun că asta este un act de cruzime şi au încercat să facă demersurile pentru a interzice felul de mâncare. 5000 de persoane au semnat o petiţie online prin care doresc să îl atragă pe ambasadorul Japoniei în Statele Unite de partea lor.

Gazda emisiunii Bizare Foods, Andrew Zimmern, nu este de acord cu mulţimile revoltate de pe internet. „Nu vorbesc decât dintr-o experienţă de 25 de ani, în care am mâncat de multe ori acest fel şi altele asemănătoare. În ciuda aparenţelor uneori şocante, broaştele sunt omorâte uman. În restaurantele în care se oferă acest fel de mâncare, broaştele sunt omorâte, jupuite şi apoi servite in mai multe feluri de mâncare, începând cu sashimi. ” În ceea ce priveşte cruzimea faţă de animale, Zinnern este mai îngrijorat de practicile americane de producţie în masă a carnei de vită, pui, porc şi nu numai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel