Vasile Maftei a revenit la Rapid. Ce funcţie va avea fostul fotbalist

Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Vasile Maftei s-a întors la Rapid Bucureşti, dar nu ca fotbalist. El va ocupa o funcţie în cadrul clubului. 

Fostul căpitan al echipei de fotbal Rapid, Vasile Maftei, a revenit, marţi, la gruparea giuleşteană, el urmând să ocupe funcţia de director tehnic al Centrului de copii şi juniori.

"Centrul de juniori al Rapidului s-a întărit cu trei nume importante din fotbalul românesc.Vasile Maftei, căpitanul Rapidului, va fi noul director tehnic al centrului. În vârstă de 40 de ani, Vasile a jucat în Giuleşti între 2000 şi 2009, dar şi în sezonul de Liga a IV-a 2017-2018. Cu Rapid are un titlu de campion (2003), 3 Cupe ale României (2002, 2005 şi 2006), 3 Supercupe ale României (2002, 2003 şi 2007)", se menţionează pe site-ul citat.

"Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club care mi-a dat foarte mult, iar prin această funcţie îmi doresc să le oferim tinerilor şi copiilor de la Centrul de juniori al Rapidului şansa şi condiţiile cele mai bune pentru a creşte în spiritul alb-vişiniu. Împreună cu Gabi Răduţă şi de ceilalţi colegi sperăm să descoperim următoarele legende ale Rapidului, însă mai mult de atât, să le oferim copiilor o educaţie bună atât pe teren, cât şi în afara lui", a declarat Maftei.

Gabi Răduţă se întoarce şi el 

Gabriel Răduţă, noul manager al Centrului de juniori, a fost mijlocaş, el evoluând la Rapid la începutul anilor '90. Ulterior a mai jucat pentru Sportul Studenţesc, Dinamo Bucureşti, FC Braşov şi Wuppertal, având şi trei meciuri la echipa naţională a României. După retragere, Răduţă (53 de ani) a coordonat Centrul de copii şi juniori al clubului FC Dinamo, fiind recunoscut pentru jucătorii descoperiţi.

Noul antrenor al formaţiei U19 a clubului Rapid, Octavian Chihaia, are 40 de ani şi ca jucător a activat la Sportul Studenţesc, FC Naţional, Dinamo, CFR Cluj, Unirea Dej, CS Mioveni, CS Otopeni şi Tianjin Teda. El a mai antrenat la Academia de juniori de la FC Voluntari, dar a fost şi secundul lui Bogdan Andone la Astra Giurgiu şi FC Voluntari, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel