Vasile Dîncu, susţinut pentru postul de preşedinte al Consiliului Naţional PSD

PSD Tulcea a anunţat că Vasile Dîncu va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. 

"În urma ședinței Biroului Permanent Județean PSD Tulcea de luni, 10 februarie 2020, s-a decis susținerea Prof. Dr. Vasile Sebastian Dîncu pentru funcția de președinte al Consiliului Național al partidului, în cadrul Congresului PSD.

Credem că nu ne mai putem permite să dovedim slăbiciune - fiecare are contribuția sa, atât la succesele, cât şi la eșecurile partidului. Avem nevoie de oameni valoroși, oameni onești și responsabili. Considerăm că acest partid are nevoie de cât mai mulți oameni cu formă și fond, profesioniști care să aducă un nou suflu social-democrației.", a transmis PSD Tulcea prin intermediul unui comunicat. 

Datorie faţă de cetăţeni

"Trebuie să promovăm profesioniști cu maturitate politică, crezul nostru este ca ei sunt cel mai valoros capital și suntem convinși ca Prof. Dr. Vasile Sebastian Dîncu va forma o echipa de astfel de oameni, harnici şi onești care sa reflecte acest lucru, care să se opună cultului dezbinării, al dezinformării și al urii.

Credem, de asemenea, că avem datoria să dăm ce este mai bun din noi, cu maturitate politică, seriozitate profesională și responsabilitate personală.

Avem datoria de a fi responsabili față de cetățeni - sunt așteptări pe care trebuie să le îndeplinim și provocări la înălțimea cărora trebuie să ne ridicăm.", a mai transmis PSD Tulcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel