Vasile Dâncu arată cine va câștiga șefia PSD la Congres

Sociologul Vasile Dâncu spune că Victor Ponta ar greși dacă ar demisiona de la conducerea PSD și crede că premierul va câștiga din nou șefia partidului dacă se va hotărî să candideze la Congresul din primăvară.

”Nu trebuia să-și dea demisia. Nu ai cum să-ți dai demisia în acest moment pentru că este un moment complicat pentru partid. Trebuie să continui guvernarea și să încerci să faci reforma în partid. Nu se poate face reforma peste noapte”, a declarat Dâncu, marți seară, la B1 Tv.

Sociologul este de părere că Ponta ar putea fi președintele PSD și după Congresul din februarie.

”Are șanse, dar nu cred că Ponta este omul care să țină neapărat de putere în partid. S-ar putea să candideze. Dacă candidează, câștigă”, a spus Dâncu.

Vasile Dâncu a mai declarat că UNPR nu va ”trăda” PSD.

”Este un semn pentru identitatea lor, este una dintre primele lor idei la începutul acestui partid, această formă de stângism extrem , acela de a arăta că există o mare polaritate în România și această polaritate trebuie să dispară din contribuția celor bogați. Gabriel Oprea nu a dat un orizont de timp, au spus într-un orizont de timp vom implementa această lege. Se negociază, dar vreau să vă spun că Gabriel Oprea nu va trăda”, a spus Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel