EXCLUSIV  Vasile Blaga, mișcare în PNL. Cristian Bușoi: Nu vreau să speculez, va fi foarte bine

Roxana Neagu / 16 iul 2018 / 21:05 Salveaza PDF Comentarii
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Vasile Blaga a convocat vechii PDL-iști la o ședință, miercuri. 

Ludovic Orban a refuzat să răspundă dacă a fost invitat, dar a precizat că ușile PNL sunt deschise oricărui membru al partidului. 

Cristian Bușoi, președintele PNL București, a spus, pentru DCNews, că nu a fost invitat, precizând că ”Înțeleg că este o întâlnire informală cu câțiva lideri din vechiul PDL.

În același timp, liberalul ne-a mărturisit că nu e fără precedent: ”Cred că înainte de Congres au fost una sau două întâlniri informale de consultare”. 

”Va fi foarte bine”

Despre ședința organizată de Vasile Blaga, Cristian Bușoi a afirmat: ”Nu aș vrea să speculez, nu știu care va fi concluzia, știu doar că există colegi preocupați ca lucrurile să fie mai eficiente în activitatea PNL, dacă din astfel de întâlniri se vor găsi niște soluții, niște propuneri, va fi foarte bine.”

Vezi și: Blaga, ședință în PNL. Orban, neinvitat: Și dacă vine dl Antonescu la mine...

Întrebat dacă la astfel de ședințe nu ar trebui să fie și Ludovic Orban, Cristian Bușoiu a precizat: ”Sigur, orice decizie a PNL se va lua în foruri statutare la care participă și președintele PNL și noi, liderii filialelor sau vicepreședinții partidelor. Dacă sunt întâlniri informale și se discută mai deschis și mai aplicat decât în ședințele foarte largi, eu, personal, nu văd nicio problemă”. 

Cât despre o schimbare în PNL odată cu această ședință, liberalul a răspuns: ”Doar de la o întâlnire, nu”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24