Vasile Blaga, declarații controversate despre UNPR

În vreme ce UNPR își pierde oamenii din cauza unei posibile fuziuni cu PNL, copreședintele liberal Vasile Blaga spune că nu-l interesează acum parlamentarii UNPR. 

După ce ieri grupul UNPR din Senat s-a desființat după mai multe demisii ale senatorilor UNPR care ar alege calea PSD. Întrebat despre exodul UNPR spre PSD, Vasile Blaga a spus că nu-i problema lui: "Fac ceea ce doresc – este problema lor; nu e problema mea", potrivit psnews.ro.

"Noi am fost mandataţi- şi eu, şi doamna Gorghiu- să avem discuţii cu toate partidele. Discuţii sunt; în rest, nu am ce să comentez. Nicio decizie nu s-a luat, nicio propunere nu s-a făcut. Biroul Politic este cel care este mandatat, la o adică, să aibă discuţii în continuare. Noi am avut discuţii exploratorii şi, cu asta, basta; în rest, nu comentez nimic – ce fac ei e treaba lor", a mai spus Vasile Blaga.

Copreședintele PNL a precizat că nu sunt atât de importanți parlamentari în negocierile și nevoile PNL: "Mă interesează mult mai puţin. Pentru că, pur şi simplu, să intre parlamentari acum, pentru o sesiune de 3 luni de zile de pre-campanie, nu mă interesează".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel