Vasile Blaga convoacă vineri Colegiul Director al PDL

vasile-blaga-dc
vasile-blaga-dc

Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a anunțat, luni, că va convoca pentru vineri Colegiul Director al formațiunii politice din Modrogan, din care fac parte membrii conducerii centrale PDL și liderii organizațiilor județene, transmite Mediafax.

”Din dispoziția președintelui PDL, Vasile Blaga, vineri, 14 decembrie, la ora 11.00, va avea loc ședința Colegiului Director Național al Partidului Democrat Liberal, la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaților”, informează PDL.

Ședința Consiliului Director al Partidului Democrat Liberal are loc în contextul în care, Alianța România Dreaptă, constituită în jurul formațiunii politice condusă de Vasile Blaga, a înregistrat un eșec la diferență mai mare de 15% în fața Uniunii Social Liberale. Alianța Dreptei dar și partidul ei central, PDL, se află într-un moment delicat, mai ales după ce, majoritatea liderilor ARD au pierdut lupta electorală în colegiile în care candidau. Primul efect al acestui lucru s-a văzut la Buzău, unde prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, a demisionat din funcție. Adriean Videanu a declarat și el, că în partid urmează să se facă o analiză, iar măsurile decise vor fi anunțate.

La sfârșitul lunii noiembrie Vasile Blaga a chemat la sfat consiliile județene, pentru a discuta rezultatele ultimelor sondaje dinaintea scrutinului desfășurat duminică, dar și alianța făcută cu PNȚCD-ul condus de Aurelian Pavelescu, Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu și Partidul Noua Republică în fruntea căruia se află Mihail Neamțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel