Valeriu Steriu: UNPR nu exclude o alianță cu PNL

Valeriu Steriu, președintele interimar al UNPR, nu exclude o alianță cu PNL. Steriu spune că îl apreciază pe Vasile Blaga.

'Am apreciat într-adevăr fair-play-ul politic pe care l-a demonstrat domnul Blaga şi disponibilitatea pentru astfel de discuţii. Vom continua să analizăm toate variantele de lucru. În clipa de faţă, probabil activitatea parlamentară va fi influenţată de ceea ce se va întâmpla în teritoriu, iar partea de campanie electorală va găsi cele trei partide mergând pe cont propriu. Orice tip ce alianţă post electorală poate intra în calcul, pentru că cele preelectorale s-au cam clarificat în acest moment', a declarat Steriu, şeful campaniei pentru alegerile locale.

Vicepreşedintele UNPR Eugen Chebac a declarat, referitor la plecarea unor deputaţi din partid, că UNPR rămâne o echipă unită, consolidată.

'Din 42 de parlamentari, au plecat şase şi, probabil, vor mai pleca doi-trei, ceea ce nu înseamnă că partidul s-a slăbit la nivel parlamentar, noi oricum rămânem ca majoritate solidă în Camera Deputaţilor şi în Senat. Spre fericirea noastră, toţi cei care au plecat nu erau preşedinţi de organizaţii, nu erau membri cu influenţă în conducerea partidului ', a declarat Chebac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel