Scandalul cu Florin Cîțu, lansat de USR PLUS? Vâlcu: Cioloș lovește, de fapt, ca să priceapă domnul Barna

Foto: Facebook Dacian Cioloș
Foto: Facebook Dacian Cioloș

Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu s-au întâlnit înainte de scandalul cu Florin Cîțu. Ce spune Val Vâlcu despre asta și despre implicarea USR PLUS. 

EVZ.ro a intrat în posesia unor imagini de la o întâlnire care a avut loc săptămâna trecută, chiar în momentele în care mai multe informații despre problemele premierului Florin Cîțu cu legea din SUA apăreau în spațiul public.

Site-ul care a făcut dezvăluirile legate premierul Florin Cîțu, respectiv că a făcut închisoare în Statele Unite ale Americii, în urmă cu 21 de ani, este legalizăm.ro, site de care se ocupă cunoscutul protestatar Cristian Mihai Dide. Acesta a spus că a primit informația din interiorul PNL.

Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, întâlnire

Zilele trecute, într-un local cunoscut din zona Gării de Nord, Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu au fost surprinși la o masă. Potrivit sursei citate, timp de aproximativ o oră, cei doi au purtat discuții atente, din când în când ducându-și palma la gură pentru ca nimeni să nu le poată citi pe buze și pentru a nu fi auziți de cei din jur.

La finalul întâlnirii, liderul Renew Europe Dacian Cioloș s-a ridicat și a plecat grăbit, pe jos, până la mașina parcată în apropiere, privind prudent în toate părțile.

Îmbrăcat foarte casual, cu un tricou cu dungi albe și verzi, Vlad Voiculescu s-a îndreptat către una din clădirile de birouri din apropiere unde, potrivit informațiilor EVZ, ar fi birourile fundației lui, MagicCamp.

Ce spune Val Vâlcu

Invitat în platoul Antena 3 și întrebat despre șansele pe care le dă acestei ipoteze, potrivit căreia USR Plus ar fi în spatele dezvăluirilor despre premierul Florin Cîțu, jurnalistul Val Vâlcu a spus că:

"E una dintre ipoteze. Colaboratorii apropiați ai lui Vlad Voiculescu, un consilier important, un secretar de stat, un om pe care-l lansa de la Cluj către INSP, au studiat - DC NEWS a remarcat acest lucru - cu patru ani după Cîțu, bănuiesc că s-a auzit în comunitatea de studenți care a mers la această fabrică de miniștri,  Universitatea din Iowa.

Cert este că domnul Cioloș lovește, de fapt, bate șaua ca să priceapă domnul Barna, fiindcă nici dânsul nu e chiar curat, curat pe partea asta a suspiciunilor.

Cîțu însă să știți că conduce în sondaje, dacă s-ar face astăzi un sondaj, Cîțu are peste 60%. Că spunem: Cu cine votezi? Este premierul Nu știu/ Nu răspund. Cei mai mulți încercuiesc Nu știu/ Nu răspund! E lozinca lui: Nu știu/ Nu răspund".

Vezi și: "Iohannis îi cere DEMISIA lui Cîțu". SRS, ipoteză în scandalul coaliției: Cine ar fi a TREIA persoană din joc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel