USR, în culmea fericirii. "Fără penali în funcţii publice", pe masa Camerei Deputaţilor

Parlamentul României
Parlamentul României

USR este în culmea fericirii. Dan Barna, preşedintele partidului, a anunţat că iniţiativa "Fără penali în funcţii publice" ajunge pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. 

"Fără Penali în Funcții Publice mai face un pas. A ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.

După mai bine de un an de amânări, în sesiunea extraordinară din prima jumătate a lunii următoare, Camera Deputaților va avea pe agenda plenului inițiativa “Fără Penali în Funcții Publice”. Fiecare pas al acestui proiect a fost un efort uriaș facut de USR. În calitate de coordonator al campaniei, am stat împreună cu colegii mei în stradă săptămâni întregi pentru a strânge semnăturile necesare.

La final semnaseră un milion de oameni din toată țara. Un milion de români care cer ferm ca funcția publică din România să își recapete demnitatea. “Fără Penali în Funcții Publice” e unul dintre proiectele care îmi sunt cele mai apropiate din toți anii de când sunt în politică. Și e unul din obiectivele majore ale USR.

Poate și de aceea majoritatea parlamentară a tras de timp cât a putut încercând să pretindă că nu aude vocea oamenilor. Asta deși în fiecare săptămână colegii mei din Biroul Permanent au cerut ca inițiativa să fie pusă votului în plen.

Cred că votul nu poate fi decât în favoarea inițiativei. Orice parlamentar va vota împotriva ei va trebui să explice oamenilor care l-au trimis acolo de ce insistă ca statul să fie parazitat de infractori.", a scris Dan Barna pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel