UNATC, spectacole pe alese la Gala Absolvenților. Program

În perioada 4-12 iunie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti vă invită la o nouă ediție a Galei Absolvenților dedicată promoțiilor 2016 de la Facultatea de Teatru și Facultatea de Film.

"Anul acesta, sărbătorim într-un timp comprimat evoluția și realizările studenților atât de la teatru, cât și de la film, prin urmare vă așteptăm să ne fiți alături la spectacole, expoziții de costume, lansări de carte și proiecții de film. Împreună vom celebra creațiile absolvenților de la Facultatea de Teatru: Actorie, Regie, Păpuși și marionete, Scenografie, Coregrafie, Teatrologie - Management Cultural, Jurnalism Teatral, Arta actorului, Arta regizorului de teatru, Arta coregrafică, Scenografie, Teatru de animaţie, Teatrologie - Management și Marketing Cultural, Pedagogie teatrală, Scriere dramatică, Design lumină şi sunet în artele spectacolului, precum și primele realizări cinematografice ale absolvenților de la Facultatea de Film: Regie de Film și Televiziune, Imagine de Film și Televiziune, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuală, Arta regiei de film, Arta imaginii de film, Arta sunetului de film, Arta montajului de film, Scenaristică de film, Filmologie, Producție de film și Film de animație.

Sub îndrumarea profesorilor, tinerii artişti își dau măsura talentului în universul unor nume cu rezonanță din dramaturgia clasică și contemporană – William Shakespeare, A.P. Cehov, I.L. Caragiale, Eugène Ionesco, Bertolt Brecht, David Mamet, Peter Shaffer, Yasmina Reza. Juriul va fi format din personalități distinse ale lumii teatrale și culturale din România. Vă așteptăm sâmbătă, 4 iunie, ora 17:00 la Festivitatea de deschidere ca să tăiem împreună panglica unui nou ciclu, cel al sfârșitului care devine un nou început.

Spectacolele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2016 se vor juca la sediul Universității din strada Matei Voievod, nr.75-77 și la Palatul Național al Copiilor, Bld. Tineretului, nr. 8-10, București. Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master Teatrologie – Management şi Marketing Cultural", transmite UNATC.

VEZI AICI PROGRAMUL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel