UNATC, cursuri de actorie pentru toată lumea. Înscriere şi program

Teatru
Teatru

Indiferent de vârstă sau pregătire, acum îţi poţi urma pasiunea într-un mediu academic, alături pe profesori ai UNATC "I.L.Caragiale"

Pe data de 3 martie 2019, profesorii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" Bucureşti, încep o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg. Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC Alternativ - Şcoala de Duminică oferă tuturor şansa de a studia specializări din domeniul teatru şi cinematografie într-un format de scurtă durată. Pentru al optulea an consecutiv, UNATC rămâne dedicat pasiunii pentru artă, oferind oricui şansa unei pregătiri intensive, într-un mediu academic de excelenţă.

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului şi cu un conţinut bogat de cunoaştere aplicată. Conceptul este dedicat omului modern care doreşte să-şi dezvolte noi abilităţi creative, fără a se dedice statutului de student permanent. Am conceput UNATC Alternativ din dorinţa de a răspunde acestei nevoi printr-un program eficient, dedicat tuturor.

Cursurile sunt organizate în 10 şedinţe a câte 2 ore desfăşurate în 5 duminici (2 şedinţe în fiecare duminică). Excepţie fac următoarele cursuri: Dezvoltare personală prin tehnici de teatru şi film (3 cursuri a câte 3 ore / 3 duminici); Fotografie şi elemente de limbaj vizual (30 ore / 8 duminici).


Cursuri sesiunea primăvară 2019:


1. Actorie (începând cu vârsta de 17 ani) - Conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu şi Lect. univ. dr. Mihai Brătilă

2. Actorie pentru tineri (9 - 16 ani) workshop intensiv - Lect. univ. dr. Dana Rotaru

3. Coregrafie - Mişcare, Armonie, Ritm - Lect. univ. dr. Elena Zamfirescu

4. Dezvoltare personală prin tehnici de teatru şi film - Prof. univ. dr. Adrian Titieni

5. Educaţia şi expresia vorbirii. Tehnici de comunicare - Conf. univ. dr. Viorica Vatamanu

6. Fotografie; tehnici şi elemente ce ţin de estetica limbajului vizual - Lect. univ. dr. Dragoş Popescu

7. Introducere în regia de film - Conf. univ. dr. Ovidiu Georgescu

8. Prelucrarea fotografiei digitale - Conf. univ. dr. Marius Nedelcu

9. Regie de film şi televiziune. Poetici cinematografice - Prof.univ.dr. Laurenţiu Damian

10. Scenografia şi arta costumului - Conf. univ. dr. Adriana RaicuLa finalul cursurilor, fiecare participant va obţine un atestat de absolvire eliberat de UNATC

Şcoala de Duminică este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de vîrstă, indiferent de pregătirea profesională, girat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale. Şcoala de Duminică îşi propune să implementeze un model educaţional bazat pe câteva noţiuni de bază: accesul la cultură şi la noţiuni fundamentale din domeniile de referinţă teatru şi film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informaţiilor de specialitate şi formarea unui mod de a gândi teatral şi cinematografic.

Mai multe detalii despre structura fiecărui curs, taxe de participare, reduceri şi descrierea temelor, puteţi găsi pe site-ul: www.scoaladeduminica.unatc.ro.Înscrierile se fac până pe data de 3 martie 2019:


On-line: trimiţând pe adresa de mail scoaladeduminica@yahoo.com o copie după cartea de identitate şi formularul de înscriere completat (găsit pe site-ul UNATC, secţiunea Şcoala de Duminică). Vă rugăm să menţionaţi cursul ales. Pentru copiii sub 14 ani, este necesară o copie după certificatul de naştere şi după cartea de identitate al unuia dintre părinţi).

sau:

În persoană: la sediul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" (etajul 1), de luni până vineri, între orele 12:00 şi 16:00. Acte necesare: copie carte de identitate.

Vezi şi: Purtătorul de cuvânt al CE, gafă: Viorica Dăncilă, premierul BULGARIEI

Proteste MAI - Justiție. Toader, prima reacție

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy