Un utilizator TikTok susține că e călător în timp și că extratereștrii vor invada astăzi Pământul: 8.000 de oameni vor fi duși pe o altă planetă locuibilă / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un utilizator TikTok susține că este un călător în timp, că a venit din anul 2671, și că astăzi mulți oameni vor fi răpiți de extratereștrii.

Un utilizator TikTok,Eno Alaric, pretinde că este din anul 2671. Peste 350.000 de oameni urmăresc contul și cea mai alarmantă predicție implică o invazie extraterestră pe 23 martie, conform indy100.

Clipul în cauză a fost postat inițial în octombrie, dar a acumulat vizualizări pe măsură ce ne-am apropiat de ziua de 23 martie 2023.

„Da, sunt un călător în timp real, lumea se va sfârși în curând”, se arată în subtitrarea videoclipului. „O specie extraterestră foarte ostilă vine să ia înapoi Pământul, nu vom câștiga”, se mai precizează pe TikTok.

@radianttimetraveler The Champion has arrived… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps - Eno Alaric

„Un alt extraterestru, a cărui lume a fost distrusă de ostili, ne va salva pe unii dintre noi. Pe 23 martie 2023, aproximativ 8.000 de oameni vor fi duși pe o altă planetă locuibilă”, a adăugat videoclipul.

Utilizatorul TikTok a mai scris: „Pentru a fi clar, Pământul nu se sfârșește pe 23 martie, atunci Campionul va duce oamenii pe cealaltă planetă”.

Dintre toate lucrurile care apar pe Internet, oamenii sunt în mod ciudat fascinați de acest gen de subiecte. Dintre miile de oameni care au reacționat și comentat la videoclip, unii au venit și cu replici amuzante.

"Dovedește-o. spune-mi care sunt numerele loto în PowerBar săptămâna aceasta”, a adăugat un internaut.

„Și eu sunt un călător în timp și am venit să vă spun că pe 1 ianuarie este Anul Nou…” a glumit un altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel