Un tir s-a răsturnat pe Valea Oltului. Două persoane au murit

accident
accident

Accident grav pe Valea Oltului. Două persoane au murit şi o alta a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, după ce un TIR s-a răsturnat într-o curbă periculoasă.

Cele două persoane care au murit, sâmbătă după-amiază, în accidentul produs pe Valea Oltului, în judeţul Sibiu, se aflau în TIR, autotrenul răsturnându-se într-o curbă periculoasă, iar o a treia persoană, care dormea într-un spaţiu special amenajat, a fost rănită grav, potrivit Mediafax.

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, Bogdan Maxim, aflat la locul accidentului, în evenimentul rutier de pe Valea Oltului a fost implicat doar un TIR, în care se aflau trei persoane, deşi iniţial informaţiile poliţiştilor arătau că fusese implicat şi un autoturism.

Bogdan Maxim a spus că, într-o curbă periculoasă, şoferul autotrenului a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului, două dintre persoane aflate în TIR au murit, iar cea de-a treia, care dormea într-un spaţiu special amenajat în autovehicul, a fost rănită grav. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel