Un sicriu pe Marte? Descoperire-șoc a unui internaut

De la iguane fosilizate la stânci care imită chipul președintelui american Barack Obama, teoreticienii conspirației par să fi găsit tot felul de lucruri pe Marte. 

Acum, ei au adăugat listei un coșgiuc, scrie Daily Mail. Un internaut american din statul Maryland, pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, a descoperit într-o fotografie făcută pe Marte un obiect despre care afirmă că ar fi "o cutie decorativă".

"Sicriul" a fost descoperit de Will Farrar, administratorul canalului WhatsUpintheSky37 de pe platforma YouTube. A făcut 'descoperirea' în timp ce analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity. "Această cutie arată în mod cert ca un sicriu modern făcut din ciment. La fel arată şi partea de stâncă de pe dealul din spatele lui, care pare să fie un fel de scări, dar şi resturile din piatră din partea stângă a imaginii, care par să fie rămăşiţele unor construcţii făcute de o civilizaţie străveche", spune Will Farrar.

Scott Waring, un alt internaut pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, care scrie pentru UFO Sightings Daily, este de părere că acel "sicriu" a fost făcut dintr-o substanţă asemănătoare pietrelor de pe Terra. El declară: "Cât le-ar lua inginerilor de la NASA să programeze roverul Curiosity pentru a-l face să se întoarcă puţin şi să examineze conţinutul acelei cutii? Pare să aibă o lungime de un metru şi o lăţime şi o înălţime de 0,4 metri. Multe specii de extratereştri sunt scunde, inclusiv o specie de «grays»". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel