Un preot s-a înecat. Încerca să facă o minune la început de 2014

Un preot a vrut să facă o minune la începutul lui 2014, însă a murit înecat. Pastorul Franck Kabele i-a chemat pe enoriași pe o plajă din capitala Gabonului, Libreville, pentru a vedea un miracol biblic: preotul a vrut să meargă pe apă, asemenea lui Iisus Hristos. Minunea nu s-a petrecut și pastorul a murit înecat. 

Preotul avea doar 35 de ani. El susținea că a avut o revelație și era convins că dacă are suficientă credinţă ar putea merge pe apă. L-a costat viața.

Preotul a mers, împreună cu mai mulți enoriași, cu o barcă, în largul estuarului Kombo. Preotul a spus că va merge pe jos până la țărm. Plaja însă era la 20 de minute de mers cu vaporul. Pastorul nu a "călcat" apa. Imediat ce a pus piciorul, a dispărut și nu a mai fost văzut de atunci, scrie România TV.

Nu este prima convingere care ucide credincioșii. Un auto-proclamat profet din Nigeria a mers la o grădină zoologică, fiind convins că asemenea profetului Daniel poate supravieţui într-o groapă cu lei, numai că imediat ce a intrat în cuşca animalelor acestea l-au rupt în bucăţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel