Un preot a murit în fața credincioșilor după ce a încercat să meargă pe apă

Pastorul Franck Kabele, în vârstă de 35 de ani și-a anunțat oamenii din parohie că e în stare să realizeze miracolele lui Iisus.

S-a hotărât să demonstreze acest fapt pe plaja Gabon din orașul Libreville. Acesta a explicat că a avut o revelație în care a fost anunțat că dacă va crede îndeajuns în Dumnezeu, va putea face orice își propune, potrivit Realitatea.net.
 
Potrivit unui martor ocular, Kabele și-a dus parohia pe plajă. Le-a spus oamenilor că va traversa estuarul Kombo pășind pe apă, un drum care, în mod normal, traversat cu barca, durează 20 de minute. Din păcate, după primul pas, pastorul Kabele s-a scufundat și n-a mai ieșit niciodată la suprafață.
 

Citește și: Băsescu se destăinuie. Ce relație are cu Dumnezeu

 
 
Acest incident nu este o premieră în Africa. La grădina zoologică din Ibadon (în sud-vestul Nigeriei) un profet autoproclamat a pretins că va reuși să facă ceea ce a făcut Daniel din Biblie și va intra într-o groapă plină cu lei. Deși a fost avertizat de îngrijitorii grădinei zoologice că acest lucru este periculos, profetul i-a considerat inamici ai progresului și i-a ignorat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel