Un polițist a fost ucis de un cocoș în timpul unei descinderi. Cum s-a întâmplat

Un polițist a fost ucis de un cocoș atunci când a intervenit pentru a opri organizarea unor lupte ilegale.

Acest incident a avut loc în provincia Samarul de Nord din Filipine. Polițistul a fost ucis în timpul unei descinderi la o luptă ilegală de cocoşi,  transmite Agerpres. Pintenul metalic artificial atașat de piciorul cocoșului secţionându-i artera femurală. 

Luptele de cocoşi rămân foarte populare în arhipelagul filipinez şi adepţii lor pariază pe rezultatul unei lupte în timpul căreia cele două păsări ce confruntă cu pinteni artificiali din metal tăios. Evenimentele sportive sunt interzise din cauza pandemiei de coronavirus, așa că polițistul a mers pentru a opri evenimentul. Când locotenentul Christian Bolok a confiscat cocoşul, lama ataşată de pintenul păsării s-a împlântat în coapsa stângă a poliţistului, care a sângerat până a murit, a declarat colonelul Arnel Apud, responsabil al poliţiei din această provincie.

Trei persoane au fost arestate şi doi cocoşi de luptă au fost confiscaţi, în timpul acestei descinderi a poliţiei în oraşul San Jose, a adăugat Apud, subliniind că este "pentru prima dată în cariera lui de 25 de ani când pierde un om din cauza unui pinten al unui cocoş de luptă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel