Un PARTID nou pe scena politică. Actele au fost depuse la Tribunal

Un fost primar a depus actele la Tribunal pentru înființarea unui partid nou. 

Neculai Onțanu, fost primar al Sectorului 2, își face partid! El a depus actele la Tribunalul București. Noul partid ar urma să fie numit, potrivit cererii de înființare: ”Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie”.

Cererea de acordare a personalităţii juridice pentru Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie a fost depusă la tribunal în 1 martie.

Partidul îi are ca membri fondatori pe Neculai Onţanu (preşedinte), medicul Ioan Gherghina şi Marius Cosmescu, fost membru UNPR sector 2 şi consilier local.

Trimis în judecată, dar faptele s-au prescris

Neculai Onțanu a fost membru PSD și UNPR. El a fost primar al Sectorului 2 al Capitalei până-n 2016. În iunie 2016, a fost trimis în judecată de DNA. Procurorii l-au acuzat de că a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la Cristi Borcea, beneficiar al unor drepturi litigioase, pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2.

În iulie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a decis să înceteze procesul penal împotriva lui Onţanu, deoarece faptele s-au prescris.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel