Un pakistanez susține că este tatăl a 54 de copii

Un șofer de camion pakistanez de 70 de ani susține că este tatăl a 54 de copii pe care i-a conceput cu șase soții. Motivul este cu atât mai halucinant: bărbatul spune că are atât de mulți copii pentru că, atunci când era mai tânăr, trebuia să facă sex zilnic.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Pakistan, pretinde că a conceput 54 de copii de-a lungul vieții sale. Abdul Majeed Mengal, din Quetta, a spus că a făcut atât de mulți copii pentru că trebuia să facă sex în fiecare zi.

Potrivit Daily Mail, 12 dintre copiii pakistanezului au murit, precum și două dintre cele șase soții. Cu toate acestea, super-tatăl încă mai are 22 de fii și 20 de fiice. Abdul s-a căsătorit cu prima sa soție la 18 ani, însă de atunci acesta s-a mai căsătorit cu alte cinci femei.

La ora mesei, de obicei, familia mânca legume și Dal cu orez (Dal este un fel de mâncare din bucătăria indiană și bucătăria pakistaneză care constă în leguminoase uscate decorticate, cel mai des lințte, dar și năut, fasole sau mazăre – n.r.).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel