Un hoț căutat de polițiști s-a ascuns în dulap, cu o pătură pe cap. Credea că oamenii legii nu îl vor observa - FOTO în articol

Un hoț căutat de polițiști s-a ascuns în dulap, cu o pătură pe cap. Credea că oamenii legii nu îl vor observa  / Foto: Pixabay
Un hoț căutat de polițiști s-a ascuns în dulap, cu o pătură pe cap. Credea că oamenii legii nu îl vor observa / Foto: Pixabay

Un bărbat căutat de polițiști pentru mai multe furturi s-a ascuns de polițiști în dulap.

Un britanic de 36 de ani, căutat de polițiștii pentru o serie de furturi, a fost găsit într-un dulap. Acesta s-a ascuns între haine și și-a pus o pătură pe cap, crezând că polițiștii nu îl vor observa. L-au dat de gol picioarele, pe care în grabă le-a lăsat la vedere, scrie Daily Star

Polițiștii au publicat două imagini cu tânărul, una cu momentul în care a fost găsit în dulap și alta în care el stă pe canapea, acoperit aproape complet de pătură.

„Dacă te putem găsi ascuns în pod? Dacă vom sări peste garduri ca să te arestăm? Nu vom căuta în dulap? Nu te-am recunoaște dacă te ascunzi te sub o pătură?”, A scris Poliția din Swadlincote într-o postare pe Facebook.

Bărbatul era căutat pentru o serie de furturi, comise în Swadlincote, Derbyshire.

„Deși li s-a spus că suspectul nu este acolo, au efectuat percheziții la acea adresă. Un bărbat de 36 de ani a fost arestat după ce a fost găsit ascuns în dulap, sub o pătură. Picioarele mari l-au dat de gol”, au mai precizat polițiștii.

Sergentul Tarj Nizzer a spus: „Dacă fugiți de Poliția Swadlincote, veți reuși doar să obosiți. În acest caz, avea pătura pregătită pentru somnul din celulă”.

Un hoț fură haine din magazin cu tot cu manechine

Un alt caz bizar este cel al hoțului care fură haine din magazine cu tot cu manechine. Dacă ați crezut că s-a întâmplat într-o altă țară, aflați că nu, este chiar în România. La Bârlad un hoț fura ziua în amiaza mare haine dintr-un magazin, cu tot cu manechin. Patronul magazinului a făcut publice imaginile, de-a dreptul incredibile. 

Pe filmare se vede cum tânărul, cu un tupeu ieșit din comun, observă că nu este nimeni în magazin, se dă pe lângă manechin, îl trage ușor, privește în toate direcțiile apoi îl ia și fuge. Patronul, sesizând lipsa manechinului imediat, a verificat camerele de supraveghere și mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe hoțul care i-a furat marfa. Vezi AICI video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel