VIDEO. Un ELAN a avariat o mașină care s-a apropiat de el

Pexels
Pexels

Un elan a avariat o mașină care s-a apropiat prea mult de el. 

Un elan a fost surprins într-o serie de imagini video în timp ce ataca o mașină care se deplasa încet pe un drum de munte. Parbrizul mașinii a fost spart în urma atacului, iar internauții care au vizionat imaginile au dat vina pe șoferul mașinii, scrie Digi Animal World

A sărit pe mașină și i-a spart parbrizul

În imaginile în cauză este surprins momentul când un elan iese la marginea unui drum montan, iar un bărbat aflat la volanul unei mașini dă nas în nas cu acesta. Cu toate că animalul și-a făcut simțită prezența și șoferul l-a văzut, acesta a continuat să se deplaseze cu autovehiculul, un gest care acum îl va costa o serie de reparații ale autovehiculului. 

Elanul s-a arăta iritat de mașina care se deplasa spre el, iar în mai puțin de o clipă animalul se întoarce și se ridică, sărind cu picioarele din față pe partea din față a mașinii, spărgându-i parbrizul. După acest gest, elanul fuge înapoi în pădure. 

Ce au concluzionat cei care au văzut imaginile online

Internauții au ajuns în majoritate la o opinie comună, anume că șoferul mașinii este vinovat de toată întâmplarea, deoarece nu a avut răbdare ca animalul să se retragă și s-a apropiat prea mult de acesta. 

"Aia era casa lui. Șoferul ar fi trebuit să fie mai răbdător și cu siguranță să nu se apropie de el atât de mult. A primit ceea ce a meritat", a comentat un internaut. 

"Puiul de elan s-a dus la marginea drumului de aproximativ o sută de ori și i-a oferit tipului posibilitatea de a trece pe lângă el, dar șoferul a rămas în spate, așa că a obținut ceea ce a cerut. Trăiește și învață omule."

Un urs s-a urcat pe plafonul unei mașini

Un urs s-a urcat pe plafonul unei mașini într-o zonă turistică a județului Argeș. Autoturismul se afla parcat la intrarea pe Valea lui Stan, iar animalul a găsit un prilej bun de a se urca pe vehicul, scrie Digi24. 

Imaginea cu ursul a ajuns la jandarmii argeșeni care patrulau în apropiere, și care s-au deplasat în zonă pentru a alunga ursul cu sirena de intervenție. Când au ajuns în apropiere, ursul se afla deja lângă vehicul. 

Ursul este cunoscut în zonă, pentru că mai iese în calea turiștilor și a trecătorilor și face stricăciuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel