Un bebeluș suspectat de terorism, interogat timp de 10 ore

Bebeluş. Foto ilustrativ
Bebeluş. Foto ilustrativ

Pentru că trebuia să se alăture familiei sale care se afla în Florida, un bebeluș de trei luni a fost interogat timp de zece ore de Ambasada SUA din Londra. 

Cauza pentru care un bebeluș britanic a trebuit să fie interogat de autorități a fost o greșeală făcută de bunicul său în momentul completării formularului de cerere de viză. De unde bebelușul a intrat în bucluc și a fost suspectat de terorism.

Incredibila poveste a avut loc în Marea Britanie în acest weekend. Un bebeluș a fost chemat la ambasada Statelor Unite de la Londra pentru a fi supus unui interogatoriu lung, de zece ore, scrie The Telegraph citat de Le Figaro. Potrivit autorităților americane, asupra copilului în vârstă de numai trei luni plana suspiciunea de terorism.

Ceea ce s-a întâmplat în realitate a fost că Harvey Kenyon-Cairns trebuia să plece în prima sa vacanță de peste ocean, în orașul Orlando, Florida, împreună cu bunicul său, Paul Kenyon. Bunicul a comis o eroare în completarea formularului Esta de scutire de viză a copilului. La întrebarea „Doriți să vă implicați sau ați fost implicat în terorism, spionaj, sabotaj sau genocid?“, bunicul a bifat din greșeală „da“ în căsuța destinată răspunsului.

[citeste si]

Rezultatul a fost următorul: viza de nepoțelului său a fost refuzată, iar autoritățile americane de pe teritoriul britanic i-au trimis rapid o citație bebelușului, la casa lui din Poynton, la sud de Manchester, pentru efectuarea unui „interogatoriu“.

Aventura în cauză a durat aproximativ zece ore (incluzând cele două ore de interviu) sau mai mult decât durata unui zbor între Manchester și Orlando. „Nu îmi vine să cred că nu au înțeles că a fost o greșeală și că un copil în vârstă de trei luni ar fi fost incapabil să facă rău“, a declarat bunicul în vârstă de 62 de ani pentru ziarul britanic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel