Un bărbat și-a cumpărat un pat uriaş ca să poată dormi în el împreună cu toate cele 6 soții

Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Iată de ce a fost în stare un bărbat pentru soţiile lui!

Un bărbat și-a comandat un pat lat de 6 metri în care să aibă loc împreună cu toate cele 6 soții ale lui și niciuna dintre ele să nu mai doarmă pe podea, potrivit timesnownews.com.

Arthur O Urso, model și influencer brazilian, a avut nouă soții la un moment dat, dar anul trecut a divorțat de patru dintre ele și imediat s-a căsătorit cu o altă femeie de 51 de ani, care a devenit cea de-a șasea soție. Acum, pentru a trăi în deplină armonie și pentru a-și condimenta viața amoroasă, Arthur a cheltuit 90.000 de euro pe un pat cu lățimea de 6 metri. „Proiectul” a durat 15 luni, iar la asamblarea patului a fost nevoie de o echipă de 12 oameni și 950 de șuruburi.

„Ideea a venit din cauza lipsei de spațiu. De multe ori a trebuit să dorm pe canapea sau pe jos pentru a le face loc soțiilor mele”, a declarat Arthur, din Sao Paulo. Arthur este căsătorit legal doar cu Liana, iar cu celelalte soții este căsătorit religios, pentru că poligamia este ilegală în Brazilia. El și soțiile lui câștigă în jur de 55.000 de euro pe lună postând fotografii și filmări pe OnlyFans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel