Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate / Foto: Pixabay
Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate / Foto: Pixabay

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate.

Incident neobișnuit la Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 să reclame că este nemulțumit de serviciile unei prostituate, transmite PRO TV. Individul s-a întors recent din străinătate și a închiriat o cameră la o pensiune în compania a două femei.

El le-a spus polițiștilor că s-a răsfățat împreună cu cele două prostituate și a cheltuit nu mai puțin de 1.000 de euro în seara precedentă, în afară de plata serviciilor oferite de acestea.

Totuși, duminică dimineață bărbatul s-a supărat. Fetele și-au cerut banii promiși, numai că, nemulțumit de serviciile uneia dintre escorte, omul a intenționat să le dea mai puțini bani decât stabiliseră inițial. Fata nu s-ar fi lăsat înduplecată și nu ar fi acceptat mai puțini bani, iar tânărul a sunat la 112 să reclame cele întâmplate. Echipajul de poliție l-a găsit pe reclamant doar cu una dintre fete și i-a amendat pe amândoi. Bărbatul a primit o amendă de 3.000 de lei pentru alertarea echipelor de intervenție fără motiv, iar femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru prostituție.

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 și a spus că a fost bătut de soție cu o farfurie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că soția sa l-a bătut. Totul s-a întâmplat în Dornești, județul Suceava, în casa în care locuiesc și cele două fiice minore ale cuplului. 

Potrivit ziardesuceava.ro, în seara de 11 septembrie a.c., soția bărbatului, în vârstă de 25 de ani, i-a reproșat acestuia că a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Între ei a izbucnit un conflict verbal, iar tânăra ar fi luat o farfurie și l-ar fi lovit pe soțul ei. Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Bărbatul de 35 de ani a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soția sa. De asemenea, nu a dorit să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel