Udrea, atac furibund la Macovei

Deputatul Elena Udrea a atacat-o dur, joi, într-o emisiune difuzată de Realitatea Tv, pe colega sa de partid, Monica Macovei, despre care a spus că nu are principii pentru că vrea un nou mandat de europarlamentar pe listele PDL, chiar dacă nu de mult i-a adus acuzații grave președintelui partidului, Vasile Blaga.

Afirmațiile caustice ale Elenei Udrea referitoare la Macovei vin după ce, în urmă cu o săptămână, Traian Băsescu i-a făcut și el reproșuri fără precedent eurodeputatului. Șeful statului spunea că Macovei nu ia atitudine în fața acelor democrat-liberali care au votat controversatele modificări la Codul Penal pentru vă vrea un nou mandat în Parlamentul European.

”Nu mă interesează ce face Monica Macovei. A demonstrat că nu are principii prin ceea ce a făcut acum (...) Niciodată n-aș spune despre Vasile Blaga ce a spus Macovei. A trecut peste toate criticile și toată opoziția la Vasile Blaga pentru că are interese să candideze pentru un loc eligibil la europarlamentare”, a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că Monica Macovei merită un nou loc în PE pentru activitatea sa în Legislativul european, opinând că ”ar fi câștigat și dacă ar fi mers ca independentă”.

Europarlamentarul a lansat atacuri sistematice la Vasile Blaga după Convenția PDL din 23 martie, atunci când Blaga a câștigat șefia partidului, disputată cu Udrea și Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel