Tzara, celebrat la Londra

După marele succes înregistrat la premiera de acum o lună, reluăm joi, 16 noiembrie, tot în spațiul teatral de curând creat la sediul ICR Londra, flamboiantul spectacol realizat de regizorul Cristian Luchian după textele dramatice ale vizionarului avangardist român Tristan TzaraBatista de nori şi Inima de gaz.

Suntem onorați să deschidem evenimentul, parte din Centenarul Dada, cu o alocuțiune a domnului Radu Boroianu, preşedintele Institutului Cultural Român și regizor de teatru la rândul său, aflat într-o vizită oficială în capitala Marii Britanii.

Realizat de regizorul şi artistul vizual Cristian Luchian şi jucat de o echipă formată în întregime din actori români activi în mediul cultural britanic, spectacolul după Batista de nori şi Inima de gaz este o adaptare plină de imaginație și ritm, impregnată de doze semnificative de umor nihilist şi absurd, din care nu lipsesc proiecțiile video și muzica live.

Citește și: Călătorie printre cărţile de la Humanitas, Litera şi Institutul Cultural Român

Din distribuţie fac parte actorii Cristinel Hogaș, Cristina Haraba, Gabriel Mansour, Maria Alexe, Alin Bălăşcan și Andrei Costin. Asistent de producţie este Anca Doczi Luchian, iar muzica live este semnată de DJ Tyrrell

Spectacolul este produs de compania Immersive Theatre, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel