Turcan a descoperit problema PNL. De ce nu vin oamenii lângă liberali

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a descoperit de ce PNL este pe punctul de a deveni ”partid-balama”. 

”Cei cărora noi ne adresăm sunt diferiţi faţă de cei cărora se adresează PSD-ul. Nu faceţi această confuzie! Atâta timp cât o să avem duble unităţi de măsură, cât o să avem dublu limbaj şi o să spunem ce vrea să audă strada, dar o să facem ce credem noi că ne este mai confortabil, oamenii nu vor veni aproape de noi. Oamenii vor veni alături de PNL atunci când noi credem în noi, atunci când noi credem în ceea ce spunem şi-i vom convinge apoi şi pe ei să creadă în ce vrem noi să facem pentru ţară”, a afirmat Raluca Turcan în discursul susţinut la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Prahova.

[citeste si]

Ea a arătat că provocarea alegerilor interne este ca oamenii buni să ajungă în număr cât mai mare la decizie.

”Nu suntem partidul providenţial, partidul ideal, unde toţi oamenii sunt perfecţi. Nici PSD-ul nu e partidul unde toţi oamenii sunt răi. Ideea şi provocarea e câţi oameni buni ajung la decizie într-un anumit moment. Şi în alegerile interne, în competiţiile interne, provocarea fiecăruia dintre noi este să ajungă la decizie mai mulţi oameni buni care să ducă direcţia partidului unde o aşteaptă oamenii. Sunt oameni în afara PNL care aşteaptă ca PNL să se deschidă în permanenţă, să îi primească şi uşa PNL trebuie să fie deschisă pentru oamenii din afara partidului”, a spus Raluca Turcan.

PNL țintește cei 50% nehotărâți

În context, preşedintele interimar al PNL a arătat că partidul are potenţial de creştere.

”Vreau să vă uitaţi un pic la mine cu mai multă speranţă, pentru că situaţia nu e aşa de cruntă. PSD a fost votat cu 45%, asta înseamnă că rămân în jur de 50% oameni care s-au prezentat la vot, dar resping politica pesedistă şi mai sunt oameni care sunt împotriva sistemului şi nu s-au dus la vot. Acestor oameni trebuie să se adreseze PNL-ul. Există potenţial de creştere”, a afirmat reprezentanta PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel