EXCLUSIV  Tudor Cârstoiu, de ce a ieșit la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!" - SEMNAL

Facebook / Tudor Cârstoiu
Facebook / Tudor Cârstoiu

Tudor Cârstoiu, activist civic, a participat la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!", trăgând astfel un semnal de alarmă.

Marşul, organizat de Reţeaua pentru prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor, care include peste 20 de ONG-uri, s-a desfășurat sâmbătă. Prin acest eveniment, s-a arătat solidaritate față de toate femeile care au fost sau sunt nevoite să supraviețuiască violenței.

„Pentru mine, adevărata problemă a familiei este violența domestică. În cele mai multe cazuri, aceasta este împotriva femeilor. De asta am ieșit la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!", a spus Tudor Cârstoiu pentru DC News. „O mare parte din bărbați consideră că, în anumite circumstanțe, violul are o scuză. Niciodată, violul nu poate avea o scuză. Este foarte important să depășim această gândire", a declarat acesta.

„E un semnal”

„Am văzut sâmbătă oameni care au venit să apare drepturi. Am observat că erau și mulți bărbați, ceea ce e extraordinar. Este un semnal pe care îl dau prin gestul lor și care trebuie dus mai departe. România face pași mici, dar siguri pe acest palier. Ușor-ușor, violența domestică se va reduce. Nu se va întâmpla peste noapte, însă pasul a fost făcut", a mai declarat, pentru DC News, Tudor Cârstoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel