Tudor Barbu demisionează din PPDD și trece la PC

tudor_barbu dece
tudor_barbu dece

Senatorul PPDD Tudor Barbu a demisionat din PPDD pentru a se înscrie în partidul condus de Daniel Constantin, Partidul Conservator, potrivit România Tv.

Deputații Răzvan Ionuț Tănase și Răzvan Rotaru au anunțat și ei în plenul Camerei Deputaților că demisionează, primul devenind parlamentar independent, iar ce de-al doilea trecând, de asemenea, în rândul conservatorilor.

Despre plecarea lui Barbu din PPDD s-a vorbit încă de la jumătatea lunii mai, când liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, dezvăluia că omul de încredere a lui Dan Diaconescu i s-a confesat că vrea să părăsească formațiunea din Opoziție. Radu Popa, fostul lider al deputaților PPDD, exclus din partid cu puțin timp înaintea declarațiilor lui Vochițoiu, spunea că nemulțumirea lui Barbu rezidă din păstrarea la șefia PPDD a Simonei Man.

Aflat în legătură directă la Rtv, deputatul PPDD Daniel Fenechiu s-a declarat ”siderat” de hotărârea luată de Daniel Barbu, în special de partea ce presupune trecerea senatorului în barca USL.

Barbu se declara pe 13 mai șocat de știrile despre plecarea sa din partidul lui Dan Diaconescu. Acesta din urmă a catalogat zvonurile privind plecarea lui Barbu drept ”planul lui Ponta și a altor ciocoi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel