Triunghiul Bermudelor. MISTERUL disparițiilor de avioane şi vapoare-VIDEO

Misterul disparițiilor din Triunghiul Bermudelor revine în actualitate, după apariţia unei noi teorii care vorbeşte despre descoperirea unei piramide gigantice de cristal la 2.000 de metri adâncime.

O piramidă gigantică de cristal aflată pe fundul Oceanului s-ar afla la originea dispariţiilor misterioase de avioane sau ambarcaţiuni puse pe seama Triunghiului Bermudelor.

O nouă teorie susţine că savanţii au descoperit structura misterioasă încă din 2012 utilizând o tehnologie extrem de avansată, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, un om de ştiinţă german, Meyer Verlag, ar fi descoperit piramida de cristal care ar fi "de 3 ori mai mare decât Marea Piramidă din Giza".

Meyer Verlag a solicitat investigaţii suplimentare asupra secretelor care s-ar afla în centrul piramidei, pentru a afla care este motibvul exact al dispariţiilor celebre din Triunghiul Bermudelor.

Omul de ştiinţă şi-a prezentat descoperirile în cadrul unei conferinţe din Bahamas şi ar fi dezvăluit inclusiv coordonatele exacte ale piramidei.

"A existat întotdeauna un curent mistic legat de structurile piramidale. Cei care susţin că există aşa ceva în Triunghiul Bermudelor trebuie să vină cu dovezi în acest sens şi să explice cum se corelează acest fapt cu dispariţiile inexplicabile", a spus Nigel Watson, autor al cărţii UFO Investigations Manual, potrivit MailOnline.

[citeste si]

Triunghiul Bermudelor, cunoscut şi sub numele de "Triunghiul Diavolului", este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colţuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic, de o suprafaţă de circa 1.2 milioane km².

Există unele speculaţii potrivit cărora în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariţii ale unui număr mare de vase şi aparate de zbor, activităţi paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama fiinţelor extraterestre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel