EXCLUSIV  TRECERI de la PNL la ALDE: Filiale ÎNTREGI. Oameni cu funcții în PNL, DISCUȚII cu partidul lui Tăriceanu

De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic

Secretarul general adjunct al ALDE, Tudor-Tim Ionescu, a dezvăluit discuții cu lideri ai PNL care vor să treacă la ALDE. 

”Putem să avem păreri diferite. Am văzut cu toții ce a pățit dl Zamfir. Am văzut cu toții ce a pățit fostul meu coleg Florin Alexe. Să vii să-l dai la o parte pe Florin Alexe de la conducerea Sectorului 3, care a fost șef la tineret, să-l dai la o parte pe dl Zamfir, care a venit cu propuneri foarte liberale, are un discurs extrem de liberal, toate aceste lucruri fac ca din ce în ce mai mulți oameni din PNL să-și dea seama că acest partid nu are decât sigla PNL și denumirea, în rest este o structură PDL-istă, cu un discurs fără legătură cu liberalismul, cei care în liberalism se orientează către ALDE. 

[citeste si]

Vin în fiecare săptămână oameni de la PNL. 

Bineînțeles că avem discuții. Avem filiale întregi care vor să vină alături de noi. Le-a luat ceva să se convingă de ceea ce noi spunem de doi ani. S-au convins și dl Orban nu face decât să le certifice acest lucru. 

Avem discuții cu simpli membri și cu persoane cu funcții și-și doresc să vină alături de noi, purtăm discuții, dar nu aș vrea să se pună un stigmat pe dânșii înainte să se facă oficial acest pas, pentru că văd ce face dl Orban și este inacceptabil” a spus Tudor-Tim Ionescu, secretar general adjunct al ALDE, pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel