Trășculescu, șeful PDL Vrancea, reținut de procurori pentru 50.000 euro mită

Procurorii DNA l-au reținut pe deputatul PDL Alin Trăşculescu, în timpul unui flagrant. Liderul PDL Vrancea își negocia influenţa în obținerea de contracte cu statul, pentru denunțător.  Deputatul a fost ridicat de procurori, iar în acest moment se află în arest, potrivit România Tv.

Identitatea omului de afaceri căruia i-a promis o serie de contracte cu statul nu a fost făcută publică. Procurorii DNA îl urmărreau pe Trăşculescu de mai multe luni, iar aseară l-au prins în flagrant. Conform primelor informaţii, Trăşculescu ar fi primit o mită de 50.000 de euro, informează Realitatea Tv.

Alin Trăşculescu este preşedintele PDL Vrancea şi a fost deputat ales pe listele PDL în 2008. EL se află la primul mandat de deputat fiind pus de partid pe listă pentru o nouă candidatură în colegiul numărul 5 Mărăşeşti.

În 2008, Trăşculescu a fost ales consilier local de Focşani şi viceprimar al oraşului, dar a renunţat la cele două funcţii pentru a merge în Parlament. Camera Deputaților a fost notificată și se așteaptă votul parlamentarilor pentru a permite arestarea.

Potrivit simulării realizare de De Ce News pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, Alin Trășculescu nu avea nicio șansă în Colegiul 5 din Vrancea pentru un mandat în Camera Deputaților, fotoliul de partlamentar revenindu-i candidatului USL cu peste 50% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel