Traian Băsescu îl atacă pe Victor Ciorbea

Victor Ciorbea dc
Victor Ciorbea dc

Joi, Traian Băsescu a vorbit în termeni destul de duri despre Victor Ciorbea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, date fiind alocările bugetare de care se bucură, şeful statului menţionând că acesta nu va afecta, din slugărnicie, actele Guvernului.

VEZI ȘI: Băsescu: Sunt recunoscător EVZ și B1 Tv

Şeful statului l-a criticat, într-o dezbatere despre statul de drept organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, pentru că nu a atacat Ordonanţa pentru modificarea Legii Educaţiei, precizând că "marele fost sindicalist" este "docil, supus politic şi (...) îl cumperi cu facilităţi".

Preşedintele a declarat că nu se poate spune că supremaţia Constituţiei este realizată, atâta vreme cât guvernele abuzează de ordonanţe de urgenţă şi atât timp cât au un Avocat al poporului, singurul care poate ataca Ordonanţe de urgenţă care este supus politic sau pe care îl cumperi cu facilităţi de ultimă oră, cum s-a întâmplat în şedinţa de Guvern trecută.

"Domnul Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului de la Revoluţie, i s-a mărit bugetul, i s-au creat facilităţi să cheltuiască atât cât are nevoie şi veţi vedea că marele fost sindicalist Ciorbea va fi un Avocat al Poporului docil", a spus Băsescu, conform Mediafax.

El a continuat: "Un Avocat al Poporului responsabil ar fi atacat Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Legii Educaţiei, pe care a dat-o Guvernul de curând, şi care a făcut din nou, din Educaţie, un chioşc la care să se poată achiziţiona diplome".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel