Titus Corlăţean, replică după cele 25 de ordonanţe adoptate de Guvern: Noaptea ca hoţii li se potriveşte

Titus Corlățean
Titus Corlățean

Senatorul PSD Titus Corlăţean a afirmat că eticheta "noaptea ca hoţii" este cea mai potrivită pentru liberali, după ce Guvernul Orban a adoptat 25 de OUG în ultima şedinţă de Guvern. 

"Este fără precedent ce s-a întâmplat noaptea trecută cu acest val de 25 de ordonanțe de urgență care cele mai multe dintre ele nu au fost cunoscute, nu au existat avizele multora dintre miniștrii față de unele dintre care ministerul justiției nu a dat aviz și CES-ul nu a dat avize. Faptul că s-a procedat printre altele la promovarea unor interese economice evidente în domeniul sănătații. Vorbim de bani foarte mulți, faptul că s-a promovat schimbarea unor reguli esențiale privind alegerile parlamentare cu mai puțîn de un an înainte de alegeri ceea ce și aici contravine în mod flagrant. Acest guvern PNL nu respectă astăzi niciun fel de regulă europeană sau regulă constituțională legislativă romanească, nu își urmărește decât interesul politic de grup", a declarat pentru Mediafax Titus Corlățean.

"Nu au fost urgenţe"

"Liberalii au fost cei care au criticat adesea, au sesizat Uniunea Europeană, Comisia Europeană,MCV, Comisia de la Veneția privind așa numitul abuz privind adoptarea ordonanțelor de urgență. Au fost interese foarte clare în spatele unor acte normative. Nu au respectat niciun fel de regulă.Au fost 8 angajări în 2 luni și jumătate. Dacă adăugam și cele 25 de ordonanțe de urgență, este fără precedent. Această etichetă noaptea că hoții este bună guvernului PNL pentru ce au făcut ieri noapte", a mai spus Corlățean.

Guvernul Orban a adoptat, marți seara, într-o ședință ce s-a terminat spre miezul nopții, nu mai puțin de 25 de ordonanțe de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel