TERIFIANT. O grupare satanică s-a pus pe ucis tinere

O adolescentă de 15 ani a fost răpită de membrii grupării MS-13, ținută drept sclavă sexuală și sacrificată într-un ritual satanic pentru că i-ar fi distrus altarul satanic ce aparținea unui lider al grupului.  

Genesis Lizbeth Cornejo, în vârstă de 15 ani, a dispărut din Houston, Texas, în ianuarie. Mama ei, Rosmeri, susține că cea din fotografie este fata împușcată mortal de membrii bandei MS-13.

Potrivit Daily Mail, poliția a găsit corpul unei adolescente într-o locație din Houston, luna trecută. Doi imigranți ilegali din El Salvador, care locuiesc în Houston, sunt acuzați de uciderea fetei și de răpirea unei alte adolescente în vârstă de 14 ani, ca parte a unui complot bolnav.

Miguel Alvarez-Flores, în vârstă de 22 de ani, și Diego Hernandez-Rivera, de 18 ani, au fost duși în instanța de judecată, miercuri, unde au zâmbit și au făcut cu mâna la cameră.

Cei doi sunt acuzați de uciderea adolescentei de 15 ani după ce aceasta ar fi distrus un altar satanic pe care membrii bandei îl improvizaseră în casa în care o țineau captivă atât pe ea, cât și pe cealaltă fată.

Cealaltă adolescentă, care a scăpat cu viață, le-a spus autorităților că a fost drogată și violată în mod repetat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel