Teoriile CONSPIRAȚIEI. Ce este cometa pe care a aterizat Philae

Miercuri după-amiază, Agenția Spațială Europeană (ASE) a mai bifat un succes răsunător, primul în istorie de acest fel, și anume robotul Philae a aterizat pe o cometă.

La fel cum aselenizarea și moartea lui Elvis Presley sunt privite cu scepticism de mulți, intrând deja în categoria conspirațiilor mondiale, la fel s-a întâmplat și cu robotul Philae, notează „The Guardian”.

Potrivit unui e-mail publicat pe site-ul UFOSightingsDaily.com, care se ocupă de observarea aparițiilor extraterestre, această misiune ar fi de fapt o strategie de acoperire a intereselor NASA și Agenției Spațiale Europene de a cerceta natura extraterestră a cometei.

Citește și: Google, logo. Plasarea robotului Philae pe cometa Ciurimov-Gherasimenko

E-mailul, care ar aparține unui angajat ASE, acuză agenția de „mușamalizări strigătoare la cer” în încercarea de a ateriza pe cometa în mișcare.

„Să nu credeți niciun moment că o agenție spațială decide subit să cheltuiască miliarde de dolari pentru a construi și trimite o navetă spațială într-o călătorie de 12 ani, doar pentru a face câteva instantanee ale unei comete alese absolut întâmplător. Cometa 67P NU este o cometă. În urmă cu vreo 20 de ani, NASA a început să detecteze niște semnale radio cu o origine necunoscută, ce proveneau din spațiu. Mai târziu, s-a aflat că proveniența lor indica ceea ce numim acum cometa 67P. Prezintă la exterior caracteristicile unei mașinării și solul este neobișnuit”, se arată în e-mailul misterios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel